• +36 (23) 540 101
  • gekla@gekla.hu
06
máj

Mit szólnál hozzá, ha innentől az önbizalom növelés egy percig sem jelentene gondot. Semmi esetre sem hallgatunk senkire, magával sodornak az érzelmek, bele merülünk a vágyak megélésének mézes ízébe, kicsit vakon és mámorosan lebegünk. Milyen korosztály számára lehet fontos az önbizalom növelés egy idő után. Senki sincs a Földön, amely személy egyező lenne, mint Te. A legtöbben csakhogy érzik, hogy akármicsoda nem létezik kifogástalanul velük belül, mégsem mernek lépni, tenni magukért. Semmi esetre sem másért teszed, és nem egyaránt egyéb helyett. Nem csak a nagy városokban divat az mai önbizalom növelés. A negyedik minőség hibái és buktatói ezen a helyen muszáj a legnagyobb türelem, türelmesség és szeretet, hogy a harmadik minőség követően a negyedik szintet elsajátítsuk.

Alant értékeljük magunkat, félünk megnyilvánulni, nem merjük felvállalni a konfliktusokat és a megmérettetést. Mivel foglalkoznál szívesen lehet, hogy a párkapcsolati tanácsadás neked való. Tudok fejlődni és változni, egzisztál tudom viselni a nehézségek és kudarcok súlyát. Az, hogy egy nej miként kezeli a konfliktusokat, előre jelezheti, hogy egy kapcsolatban milyen messze kerülnek egymástól. Fiatal párok próbálkoznak a párkapcsolati tanácsadás helyes használatával. Amennyiben az egyik immár vágyik tenni valamit a közösért, akkor lesz elmozdulás. amennyiben megvan a kellő mennyiségű motiváció, a optimista eredmények sem maradnak el. Most fogsz lepődni, hogy egy kevés fordulat a vitahelyzet tempójában mennyire befolyásolni tudja a vitahelyzet csorbítatlan hangulatát. Minden párkapcsolati tanácsadás során jól megbeszéljük, azt, hogy kinek mi a baja, mi a megoldás erre. 

Párban, társsal, családban, közösségben, társadalomban hozhatjuk ki magunkból a legteljesebb életet Önmagunk és mások örömére. Mindig készülj fel időben a párterápia egyes alkalmaira. Ne légy féltékeny, bízz a párodban és a magán szerethetőségedben. Minden templomban szombatonként párterápia található. Milyen párkapcsolati fejlődési szintek vannak? Gyere egzisztál hozzám konzultációra és tegyük ideig-óráig az kulcsfontosságú lépést! A gyengeségeid és a hibáid cserébe az erősségeidre koncentrálj! Önbizalmát növelje ennek apropóján önmaga elfogadásával, optimista gondolkodással, és olyasforma tettekkel, amelyeket hasznosnak, érdekesnek tart. Párterápia segítségével szokott le két nő a dohányzásról.